18. 2. 2011.

Internet zarada od DOWNLOAD-a fajlova

ZARADA od DOWNLOAD-a fajlova. Ovo je možda najjednostavniji način online zarade, a samim tim i najpogodniji za početnike. Ne možete zaraditi enormne sume, ali nikad se ne zna. Ukoliko puno vremena provodite na facebook-u, forumima ili blogovima, download je pravi način zarade za vas!

Evo par osnovnih informacija o ovom načinu zarade:
- utrošak vremena: 1-2 sata dnevno. 
- način isplate novca: ALERTPAY, PayPal, Webmoney. Alertpay podržava isplatu u Srbiji.
- primer mesečne zarade: nakon dva meseca uhodovanja uspeo sam da zaradim 25$, kasnije sam uz manje utrošenog vremena (~ 1 sat dnevno) dostizao oko 40$ mesečno, a najveća mesečna suma koju sam na ovaj način uspeo da zaradim je 112$. Evo plastičnog primera, ukoliko uploadujete nekoliko zanimljivih video klipova (velicine 50-tak mb svaki) i linkove pošaljete svojim facebook prijateljima (a oni proslede dalje svojim prijateljima) i svi downloaduju vaš fajl - 1000 download-a vam može zaraditi 6$ za samo jedan dan.
Ukoliko odlučite da se oprobate u ovome, koraci su sledeći:
  1. Potrebno je da se registrujete (besplatno) na neki "file sharing" servis: FILESONIC, FILESERVE ili HOTFILE. Za početnike je najpogodniji Filesonic.
  2. Odaberite neke zanimljive i popularne fajlove (filmove, serije, muziku, slike, video klipove itd). Uploadujte ih i zabeležite dobijene linkove za download.
  3. Promovišite linkove za download vaših fajlova putem foruma, facebook-a, email-a, bloga, itd. Svako preuzimanje/skidanje fajla koji ste vi postavili doneće vam određenu zaradu. Neki od servisa čak nude i procenat zarade od prodatih premium naloga. U principu, što je fajl zanimljiviji, veći i što više preuzimanja fajla imate - to je i zarada veća.
Ukoliko imate puno puno facebook prijatelja ili ste član nekog veoma posećenog foruma ovo je pravi i najjednostavniji način da zakoračite u svet online zarade. Bitno je samo da u početku budete uporni, jer će prvih mesec ili dva biti potrebno više rada i uhodovanja. Neki moji poznanici su odustali baš nakon prvih mesec dana jer im se činilo da od svega neće biti prevelike koristi. Imajte ovo na umu, najviše ljudi odustane već u početku kada realno još ne mogu da se vide rezultati. Kasnije, kada prvi $ počnu da pristižu na račun, bićete mnogo motivisinaji da nastavite. A do tada ćete verovatno već raditi rutinski... i razmišljati kako da se oprobate u još nekom od načina online zarade.

Vaša pitanja i komentari su dobrodošli...

Upgrade to a FileSonic Premium account and download at incredible speed!

Нема коментара:

Постави коментар